БНО е за силна армия, силна индустрия, силна държава

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ОБЕДИНЕНИЕ

 

ЗА СИЛНА АРМИЯ, СИЛНА ИНДУСТРИЯ, СИЛНА ДЪРЖАВА

 1. БНО – БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ОБЕДИНЕНИЕ Е ПАРТИЯ ЗАЩИТАВАЩА ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И НАЦИОНАЛНИЯ СУВЕРЕНИТЕТ.

 

 1. В ТОВА СИ КАЧЕСТВО БНО Е ПОЗИЦИОНИРАНА В ПАТРИОТИЧНО –НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКИЯ ЛАГЕР В ПОЛИТИЧЕСКОТО ПРОСТРАНСТВО.

 

 1. БНО Е ПАРТИЯ ЗАЩИТАВАЩА ПРАВАТА НА ТРУДЕЩИТЕ СЕ И БОРЕЩА СЕ ЗА ДОСТОЙНИ УСЛОВИЯ НА ТРУД И ДОСТОЕН ЖИВОТ.

 

 1. В ТОВА СИ КАЧЕСТВО БНО   Е ЕДНОВРЕМЕННО С ТОВА И В ЛЕВИЯ – СОЦИАЛИСТИЧЕКИЯ СПЕКТЪР НА ПОЛИТИЧЕСКОТО ПРОСТРАНСТВО.

 

 1. ЕДНОВРЕМЕННО С ТОВА БНО  СЕ ЯВЯВА И ЗАЩИТНИК НА НАЦИОНАЛНИЯ КАПИТАЛ И НАЦИОНАЛНАТА ИНДУСТРИЯ.

 

 1. В ТОВА СИ КАЧЕСТВО НА ЗАЩИТНИК НА НАЦИОНАЛНАТА ИНДУСТРИЯ БНО СЕ ПОЗИЦИОНИРА КАТО ПАРТИЯ ЗАЩИТАВАЩА ИНТЕРЕСА НА НАЦИОНАЛНИЯ КАПИТАЛ И  ИНДУСТРИАЛЦИТЕ – ТОВА ПОЗИЦИОНИРА БНО И В ДЕСНИЯ СПЕКТЪР НА ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ.

 

 1. ТЪЙ КАТО БНО Е ЗА СИЛНА ДЪРЖАВА И СИЛНА АРМИЯ – ГАРАНТ ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА – ТО БНО  СЕ ПОЗИЦИОНИРА И КАТО ПАРТИЯ ЗАЩИТАВАЩА ИНТЕРЕСА НА АРМИЯТА И ВОЕННО – ПРОМИШЛЕНИЯ КОМПЛЕКС – ОТБРАНИТЕЛНАТА ИНДУСТРИЯ – ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ БНО СЕ ПОЗИЦИОНИРА И В МИЛИТАРИСТИЧНИЯ СПЕКТЪР НА ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ.

 

 1. БНО СЕ БОРИ ЗА ТОВА БЪЛГАРИЯ ДА ПРОДЪЛЖИ ДА СЪЩЕСТВУВА НА КАРТАТА НА СВЕТА, ДА БЪДЕ СИЛНА, УВАЖАВАНА И МОДЕРНА ДЪРЖАВА СЪС СИЛЕН ЗДРАВ И УВЕРЕН В БЪДЕЩЕТО СИ НАРОД, КОЕТО ОЗНАЧАВА ЧЕ БНО Е ПАРТИЯ НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД.

 

 1. БНО ИЗРАЗЯВА И ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСИТЕ НА РАЗЛИЧНИ ЧАСТИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЕДНОВРЕМЕННО – НА ТРУДА И КАПИТАЛА, НА ИНДУСТРИЯТА И АРМИЯТА, НА ГРАДА И СЕЛОТО, НА МЛАДИТЕ И СТАРИТЕ. ЗА БНО НЯМА ОСИ НА РАЗДЕЛЕНИЕ – НЯМА ЛЯВО И НЯМА ДЯСНО – ИМА САМО БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

 

 1. СЛЕД КАТО БНО Е ПОЗИЦИОНИРАНА В ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ И В ЛЯВО И В ДЯСНО ЕДНОВРЕМЕННО – ПОНЯТИЯ ИЗПРАЗНЕНИ ОТ СЪДЪРЖАНИЕ КЪМ ДНЕШНА ДАТА – ОБСТАНОВКА НА ТОТАЛНА ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА – ТО БНО Е ЕСТЕСТВЕНО ДА ИМА И ВРАГОВЕ.

 

 1. КОИ СА НАШИТЕ ВРАГОВЕ? НА ПЪРВО МЯСТО ТОВА Е СВЕТОВНАТА ФИНАНСОВО – ПОЛИТИЧЕСКА ОЛИГАРХИЯ, КОЯТО ВОЮВА С НАЦИОНАЛНИТЕ ИКОНОМИКИ И ИНДУСТРИИ И С ИНСТРУМЕНТИТЕ НА МОДЕРНИТЕ ТЕХНОЛОГИИ СЕ ОПИТВА ДА ГИ ПОДЧИНИ, ЛИКВИДИРА, ПОСТАВИ НА КОЛЕНЕ И ИЗКУПИ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ.

 

 1. НАСТОЯЩАТА БЕЗПРЕЦЕДЕНТНА ЗДРАВНА, ПОЛИТИЧЕСКА И СОЦИАЛНА КРИЗА Е ПРЕДИЗВИКАНА ОТ ПУСКАНЕТО НА КОРОНА ВИРУСА ОТ СЪЩИТЕ ТЕЗИ КРЪГОВЕ, ЦЕЛЯЩИ ДА ЛИКВИДИРАТ НАЦИОНАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ, НАЦИОНАЛНИТЕ ИКОНОМИКИ И ИНДУСТРИИ КАТО НОСИТЕЛИ НА ПОСЛЕДНИТЕ КЪСЧЕТА НА НАЦИОНАЛНИЯ СУВЕРЕНИТЕТ.

 

 1. СЛЕДОВАТЕЛНО ТЕЗИ КРЪГОВЕ – ДЪЛБОКАТА ДЪРЖАВА – СВЕТОВНОТО ПРАВИТЕЛСТВО – МУЛТИНАЦИОНАЛНАТА ФИНАНСОВА ОЛИГАРХИЯ – ТАЗИ ШАЙКА ОТ СВЕТОВНИ ЗАГОВОРНИЦИ И БАНДИТИ Е ОСНОВНИЯ ВРАГ НА БНО И НА БЪЛГАРИЯ.

 

 1. БНО РАЗПОЗНАВА КАТО СВОЙ ОСНОВЕН ВРАГ И ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД СВЕТОВНАТА ФИНАНСОВА ОЛИГАРХИЯ И НЕЙНИТЕ ИНСТРУМЕНТИ ЗА ВЛИЯНИЕ – ПРОДАЖНИТЕ СВЕТОВНИ И НАЦИОНАЛНИ МЕДИИ, СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ ПОДКРЕПЯЩИ ГЛОБАЛИЗМА, ИТ ГИГАНТИТЕ УЧАСТВАЩИ И ПОДСИГУРЯВАЩИ ТЕХНОЛОГИЧНО СВЕТОВНАТА КОНСПИРАЦИЯ, ФАРМАЦЕВТИЧНИТЕ КОРПОРАЦИИ, УЧАСТВАЩИ АКТИВНО И ПЕЧЕЛЕЩИ ОТ ЗАДКУЛИСНИТЕ ХОДОВЕ НА СВЕТОВНАТА ОЛИГАРХИЯ ПРОВЕЖДАЩА НАЙ-ГОЛЕМИЯ СВЕТОВЕН ЗАГОВОР СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО ДНЕС.

 

 1. БНО РАЗПОЗНАВА КАТО СВОЙ ОСНОВЕН ВРАГ ГЛОБАЛИЗМА И ПОЛИТИЧЕСКИТЕ СУБЕКТИ ПРОКАРВАЩИ ИНТЕРЕСА МУ, КОЙТО Е ДИАМЕТРАЛНО ПРОТИВОПОЛОЖЕН НА ИНТЕРЕСА НА БЪЛГАРИЯ.

 

 1. ТЪЙ КАТО СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ В МОМЕНТА Е ПОСТАВЕНО НА КАРТА – НАЦИЯТА СЕ ТОПИ И ИЗЧЕЗВА, ОБСТАНОВКАТА С КОРОНА ВИРУСА ДОКАРА НЕЩАТА ДО КРАЙНОСТ – ПО-СЛАБИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА НАСЕЛЕНИЕТО – ХРОНИЧНО БОЛНИТЕ, ФИЗИЧЕСКИ СЛАБИТЕ И ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА ЗАГИВАТ ВСЛЕДСТВИЕ НА ТАЗИ СВЕТОВНА КОНСПИРАЦИЯ, ТО БНО СМЯТА ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е В СЪСТОЯНИЕ НА ВОЙНА НА ЖИВОТ И СМЪРТ.

 

 

 1. СВЕТОВНАТА ФИНАНСОВА ОЛИГАРХИЯ, КОЯТО СЕ ОКАЗА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СИЛНА И ДОБРЕ ОРГАНИЗИРАНА ОБЯВИ ВОЙНА НА ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО И СЕ ОПИТВА ДА ПРЕВЪРНЕ ХОРАТА В РОБИ, ОБЯВИ В ТОВА ЧИСЛО И ВОЙНА НА БЪЛГАРИЯ И НА НАШАТА НАЦИЯ.

 

 1. ЕТО ЗАТОВА БНО СЧИТА ЧЕ СВЕТОВНАТА ФИНАНСОВА ОЛИГАРХИЯ И СВЕТОВНАТА ШАЙКА БАНДИТИ НИ ОБЯВИ ВОЙНА И НИЕ СЕ НАМИРАМЕ В СЪСТОЯНИЕ НА ВОЙНА.

 

 1. БНО ПРИЕМА НЕЩАТА ТАКИВА КАКВИТО СА – ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТРАГИЧНИ ЗА НАШАТА ИЗЧЕЗВАЩА НАЦИЯ И СЛАБА ДЪРЖАВА И Е ТВЪРДО РЕШЕНА ДА ВОДИ ВОЙНАТА СЪС СВЕТОВНАТА ОЛИГАРХИЯ ДО ОКОНЧАТЕЛНА ПОБЕДА НА НАЦИОНАЛНАТА ДЪРЖАВА.

 

 1. БНО Е ЗА ВЪНШНА ПОЛИТИКА ОТСТОЯВАЩА НАЦИОНАЛНИЯ СУВЕРЕНИТЕТ И ОТСТОЯВАЩА ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ НА ВСЯКА ЦЕНА. В ТОЗИ КОНТЕКСТ БНО Е ЗА ГЪВКАВА МНОГОПОЛЮСНА ВЪНШНА ПОЛИТИКА БЕЗ ОБВЪРЗВАНЕ С НЕИЗГОДНИ СЪЮЗНИЦИ, ЗАЩИТАВАЩИ ТЕХНИТЕ ИНТЕРЕСИ ЗА СМЕТКА НА НАШИТЕ ТАКИВА.

 

 1. В ТОЗИ КОНТЕКСТ – БНО Е ЗА РЕАЛИСТИЧНА И ПРАГМАТИЧНА ПОЛИТИКА В ТРАДИЦИИТЕ НА ЕВРОПЕЙСКАТА ПОЛИТИКА – Т.НАР. РЕАЛ ПОЛИТИК – НЯМА ВЕЧНИ ВРАГОВЕ И ВЕЧНИ СЪЮЗНИЦИ – ИМА САМО ВЕЧНИ ИНТЕРЕСИ.  ЗА БНО НАЦИОНАЛНИЯ ИНТЕРЕС Е ПРЕДИ ВСИЧКО И Е ВЕЧЕН И ВСИЧКИ СРЕДСТВА ОПРАВДАВАТ ЦЕЛТА.

 

 1. БНО Е ЗА ОБЕДИНЕНИЕ НА НАЙ-ДОБРОТО ОТ ВСИЧКИ ЕПОХИ – НА СОЦИАЛИЗМА И КАПИТАЛИЗМА В ИМЕТО НА ПРОСПЕРИТЕТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. В ТОЗИ КОНТЕКСТ БНО Е ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПРИДОБИВКИТЕ НА СОЦИАЛНАТА ДЪРЖАВА ОТ ЕПОХАТА НА СОЦИАЛИЗМА – ДОСТЪПНО БАЗОВО ОБРАЗОВАНИЕ И ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ЗА ВСИЧКИ, СЪЧЕТАНО С ПРИДОБИВКИТЕ НА КАПИТАЛИЗМА – ЕЛИТНИ И ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ПЛАТЕНИ УСЛУГИ.

 

Георги Георгиев 

Председател на БНО

www.dev.midasmarketing-group.bg/bnobg