БНО, подкрепя протеста на Национална асоциация за защита на превозвачите

БНО подкрепя протеста на Национална асоциация за зящита на превозвачите.БНО, подкрепя протеста на Национална асоциация за зящита на превозвачите.

Здравейте приятели , информирам Ви че ние не живеем в демокрация. Ежедневно се нарушават конституционните ни права. Докога? Редно ли е да мълчим повече?

Живеем в пълно информационно затъмнение. Средствата за масова информация показват единствено одобренато от правителството. Ние таксиметровите водачи бяхме поискали протест пред Министерството на транспорта информационните технологии и съобщенията от Столична община от 13 януари 2020 г.за 14 дни до 27 януари 2020г.

Получихме Съгласувателни писмо за разрешение Изходящ N СОА20-СГ01-2-(2) от 10.01.2020, но за жалост от 13.01.2020 започна ходене по мъките Дирекция Градска мобилност, които са Общинска компания не ни бяха определили паркоместата, които да използваме , отложиха ни за 15.01.2020 и то само за 3 / три / дни,

в противоречие на Писмото с което Общината ни разрешава под по-горе изписания изходящ номер протест за бус лентата, актуализация на тарифите за таксиметровите услуги / осем години не са актуализирани от Столична община ,

в противоречие на закона / От високо ниво разпоредиха на полицаите , които бяха изпратени за охрана на протеста ни , да напуснем. Ние живеем в авторитарен режим, виждаме го, но не зная дали го осъзнаваме?

Нека го осъзнаем,

защото Националната асоциация за защита на превозвачите и таксиметровите водачи няма да спре да се грижи за спазване на Конституционните ни права!

Протестът ни е подкрепен от ПП “ БНО „.

ЕВГЕНИ БЕНЕВРЕЧКИ И ИВАНЧО ЙОТОВ

 

Георги Георгиев

Председател Партия БНО

www.dev.midasmarketing-group.bg/bnobg