БНО призовава за Българско народно въстание на 02. 09. 2020г.

На 02.09.2020 г. трябва да сме бесни и яростни срещу българоубийците – политици, олигарси, феодали, мутри и политически клиентилисти, които 30 години грабят, мачкат и унижават народа чрез политико-олигархичния модел. Модел, чрез който се разруши държавата и българските граждани бяха превърнати в роби в собствената им държава. Днес олицетворение на този модел са Борисов, Пеевски, Доган, Гешев и други знайни и незнайни престъпници. Решението е затвор и конфискация за всички национални предатели, които злоупотребиха с доверието на хората. И най- важното е да не допуснем да бъдем отново употребени. Затова – рестарт на системата може да има само и единствено, когато народът има възможност пряко да участва в управлението на държавата:

– Народът да пише правилата – закони в Народното събрание и решенията в Общинския съвет, за да нямаме див, нагъл и ограбващ лобизъм, което се случва вече 30 години;

– Народът да отзовава (предсрочно прекратяване на мандата) на всеки пряко избран от него – депутат, общински съветник, кмет, главен прокурор, председатели на съдилища, както граждански вот на недоверие срещу правителството, за да нямаме самозабравили се политици, които си позволяват безнаказан произвол – държавната мутра Бойко Борисов;

– Народът да разпределя публичните средства през обществени поръчки, концесии и евросредства, за да няма грабеж на 10 млрд. лв. годишно от хазната, които отиват в офшорни сметки на политици и олигарси.

Излизаме, за да свалим правителството на Бойко Борисов, главния прокурор, председателите на ВКС и ВАС, членовете на ВСС и 44-тото Народно събрание на Република България с цел защита на националната сигурност и гражданите от организирани престъпни политико-икономически групи от мафиотски тип, които са превзели цялата държавна власт, икономиката, средствата за масова информация и контролират, чрез различни зависимости (икономически, етнически, клиентски и други) големи групи от населението на страната.

Първо едно уточнение – това не е протест, това е мероприятие за смачкване на цялата политико-олигархична мафиотска система и прогнилата съдебна власт, в което всички средства са позволени за постигане на целта!!! Днес нямаме право на подмяна – да свалим едни, да качим други крадци. Днес народът ще решава!!!

В последните 30 години пред очите ни:
– бяха заграбени 200 мрд. лв. от политици, олигарси и мутри;
– беше разрушена държавата;
– бяха прокудени 2,5 млн. сънародници в чужбина;
– беше унищожена икономиката, здравеопазването и образованието;
– бяха докарани до просешка тояга пенсионерите, нашите родители;
– цялата страна беше превърната във феодални владения на престъпници, облечени във власт и мутри;
– бяха инсталирани мутрите във властта;
– бяха наложени страхът, простотията, клиентелизма, лицемерието и фалшивата промяна, с което напълно се обезвери българският народ,
а изборите бяха превърнати в средство за легитимиране на МАФИЯТА във властта.

Резултатът днес е очевиден за всички :
Държавата на робите, в която Мафията има само права, а за народа – само задължения.
Днес повече от всякога сме длъжни ЗАЕДНО да защитим родината, правата си и бъдещото на децата си. Днес повече от всякога е необходимо да загърбим своите различия, завист, злоба, политически пристрастия и се обединим срещу тази порочна система, за разцвета на която допринесохме всички с бездействието си.
Решението е блокиране, влизане и налагане на волята на народа, съгласно чл. 1, ал. 2 от Конституцията на Република България, за да не позволим фалшивата промяна, която се случва вече 30 години и обезвери напълно българите.
Имаме две основни задачи, които трябва да изпълним:
1. Очистване, което означава – задържане, съд и конфискация на:
1.1. политически лица (президенти, министър – председатели, министри, заместник – министри, народни представители, областни управители, кметове, общински съветници, главни прокурори, председатели на върховните съдилища, и други ръководни длъжности в държавната администрация), участвали в управлението на страната за периода 1990 – 2020 г.
1.2. лица, притежаващи и управляващи големи икономически активи, т. нар. олигарси и местни феодали, във връзка с участието им в престъпни деяния, свързани с обществени поръчки, концесии, проекти финансирани с евросредства, данъчни и акцизни престъпления, приватизационни сделки, заменки на имоти, налагане на монополни положения на пазара и други незаконни дейности, с които е ощетена държавата и данъкоплатците.

Това означава да задържим Борисов, Доган, Първанов, Костов и всички други изредили се във властта, както и всички олигарси, местни дерибей и мутри – Пеевски, Домусчиев, Златев, Гергов и т.н.
За целта ние, гражданите, ще извадим цялата налична оперативна информация от службите за сигурност и обществен ред, за да види целият български народ кой, как и колко е грабил и с това съсипал живота на милионни българи.

Цел: Незабавна конфискация на над 30 млрд. лв., откраднати от държавата и народа през т. нар. преход, които днес са жизненонеобходими за физическото оцеляване на българския народ, икономиката и държавата.
Същите да влязат по публична сметка на държавата, която да вижда всеки един български гражданин и всички средства до стотинка да се разпределят с референдуми, тоест от целия български народ, за да няма измами и грабеж!!!

2. Рестарт на системата, тоест цялата власт да мине в ръцете на народа с въвеждането на следните механизми за пряко участие в управлението на страната и контрол върху всички държавни органи:

2.1. Възможността на народа с референдуми да решава всичко, което може да прави Народното събрание или казано с други думи да махнеш всеки един лобистки закон, за който криминалните бизнесмени са платили милиони подкуп на депутатите. Защото аз не се сещам за един закон, който е гласуван в интерес на гражданите. Същото се отнася и за местната власт – общинските съвети, овладяни от местни дерибеи. Само по този начин можем да счупим схемата на политиците от избори на избори с мръсните пари. 

2.2. Народът да избира пряко главния прокурор, председателите на върховните съдилища и половината от членовете на Висшия съдебен съвет, за да може съдебната власт да правораздава в името на народа, а не в интерес на Мафията. 

2.3. За честни избори и отговорност на политиците:
– Съставяне на списък с данни, потвърдени лично от всеки един избирател – за елиминиране на 1 млн. „мъртви“ души;
– Пряк избор от народа на членовете на ЦИК, РИК и ОИК и професионално начало (конкурс и обучение) за членовете на СИК – за елиминиране на манипулациите на управляващите, недействителните бюлетини, сгрешените и поправените протоколи;
– Видеозаснемане със звук, излъчвано на живо при броенето на бюлетините и вписване на резултата от гласуването в протокола – за елиминиране на манипулациите при броенето;
– Дистанционно електронно гласуване – за да гласуват 2 млн. българи в чужбина и младите хора в страната, които ще елиминират партиите на статуквото – клиентелистите;
– Договор с избирателя с неустойка за изпълнение на предизборната програма – общественополезен труд за времето на мандата – 4 години и задължение за публикуване на ежемесечно публикуване на приходи и разходи по пера за 30 години;
– Мажоритарна избирателна система с относително мнозинство в многомандатни избирателни райони при гласували не по – малко от половината с право на глас;

2.4. Народът да разпределя обществените пари през обществени поръчки, концесии, програмите на ЕС, за да спрем грабежа на 8 млрд. лв. годишно и комисионните за политици, където сумите за големи инфраструктурни проекти или концесии достигат до 10-20 млн. лв. за една.
Също така, трябва да се сложи край на политическите и олигагархичните назаначения в държавната администрация. 

2.5. Въвеждане на института на отзоваването – възможността да изгониш депутата, кмета, общинския съветник във всеки един момент, когато лъже и краде, тоест работи срещу народа и държавата.

3. Да спрем обира на потребителите от естествените монополи – ток, вода, горива, телекомуникации като същите станат собственост на гражданите и се премахнат заробващите сметки на гражданите. 
4. Да преструктурираме икономиката от ишлемарска в такава с автентични български крайни продукти с висока добавена стойност, тоест да възстановим промишлеността и индустрията, за да имаме достойно заплащане.
Само при наличието на тези промени може да очакваме достоен живот за всички в България.

БУНТ на НАРОДА – НОСИТЕЛЯ на ЦЯЛАТА ВЛАСТ.
Един път се живее, да бъде достойно и пред родината, и пред нас и пред децата ни!

 

www.dev.midasmarketing-group.bg/bnobg