НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКИ  МАНИФЕСТ

НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКИ  МАНИФЕСТ

Партия БНО – Българско Национално Обединение се обръща с този призив – манифест към всички истински патриоти и националисти в този съдбовен за съдбата на Отечеството ни момент.

Скъпи приятели, съмишленици, братя и сестри,

Предстоящите избори ще предопределят посоката на развитие на България за години напред, но те ще предопределят също така и съдбата на Отечеството ни, до голяма степен от тези избори ще зависи ще я има ли България на картата на света след няколко години или не.

Тези избори ще бъдат съдбовни – от тях зависи и изхода  

ДА БЪДЕМ ИЛИ ДА НЕ БЪДЕМ.

Битката за съдбата на Отечеството днес – когато имаме ново историческо съдържание не е леви – десни, труд срещу капитал, пролетарии срещу собственици на предприятия и заводи.

Битката днес е съвсем друга! И разделителната линия е друга!

Битката днес е ГЛОБАЛИЗЪМ  срещу  НАЦИОНАЛНА ДЪРЖАВА !

Битката днес е НА ЖИВОТ И СМЪРТ !

Единия лагер ще победи и ще унищожи другия – без всякаква милост!

Или ние тях или те нас – средно положение и компромис няма да има!

Дошло е време разделно – на тези избори всеки български гражданин ще трябва да се определи от коя страна на барикадата ще застане с гласа си!

ГЛОБАЛИСТИ срещу НАЦИОНАЛИСТИ.

Националната Държава в името на Националното Възраждане и Националния Възход на нашия велик и древен народ срещу Глобалистите – психопати, които искат да ни вкарат в модерното Дигиталното Робство.

Господари или Роби – това е новото историческо съдържание днес.

Велика и могъща Национална Държава, каквато сме били хиляди години или роби на световната банда ГЕЙТС – РОКФЕЛЕР – РОДШИЛД – СОРОС.

За да вземем правилните решения от които зависи нашето бъдеще и нашата свобода – трябва да сме наясно какво се случва днес и какво ни чака занапред:

Днес ние се намираме в състояние на война – война на живот и смърт.

Световната финансово – банкова олигархия – глобалистите – извърши покушение върху националната държава и националната индустрия.

Произвеждайки и пускайки вируса, а след него и ваксините, те задействаха пъкления си план, върху който са работили над 10 години, а може би и повече.

Целта им е ясна – да убият националната държава, да убият националните индустрии, да предизвикат световна икономическа криза и да изкупят националните активи за жълти стотинки – природните ни богатства, туризъм, транспорт и индустрия – всичко фалира и се обезценява.

Ако те успеят – това е краят на Отечеството, краят на свободата ни и началото на нова тъмна епоха на дигитално робство, в сравнение с което турското робство ще ни се стори като пионерски лагер.

Затова, в този съдбовен за Отечеството момент се обръщам към всички извън парламентарни и малки партии – на практика аутсайдери в сравнение с големите партийни мастодонти на статуквото.

Приятели, съмишленици, братя и сестри,

Ако участваме поотделно на тези избори всяка една малка патриотична и националистическа партия ще вземе 1-2-3 процента и всички ние ще останем извън парламента.

НАШИЯТ ГЛАС НЯМА ДА БЪДЕ ЧУТ И НАШИЯТ ВОТ ЩЕ БЪДЕ БЕЗВЪЗВРАТНО ЗАГУБЕН !!!

Така партиите на статуквото – тези слуги на Сатаната – на болните мозъци на глобалистите – тези изроди, които затвориха България за близо година    и насадиха истерия и психоза в народа – тези национални предатели които служат на Глобалистите и прокарват техния план – те отново ще вземат връх и ще управляват в името на прокарване на глобалисткия план.

Какво означава това за България и за Българската индустрия и Бизнес?

Какво означава това за Българския народ?

СМЪРТ И РОБСТВО.

Това е което ни чака в случай на успех на партиите на статуквото – слуги на глобалистката световна мафия, която иска смъртта на България и на всички национални държави и робство за техните граждани и поданици.

Ето затова днес е дошло време в което нямаме право на грешки.

НЕ ТРЯБВА ДА ДОПУСКАМЕ НАШИЯ ГЛАС – ЗА МАЛКИТЕ ПАТРИОТИЧНИ И НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКИ ФОРМАЦИИ ЗАСТАНАЛИ НА СТРАНАТА НА НАЦИОНАЛНАТА ДЪРЖАВА ДА БЪДЕ РАЗПИЛЯН. НИТО ЕДИН ГЛАС ЗА НАЦИОНАЛНАТА ДЪРЖАВА НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАГУБЕН !!!

ТОВА Е РАВНОСИЛНО НА СМЪРТ – НА РИТУАЛНО САМОУБИЙСТВО.

ЯВЯВАЙКИ СЕ ПООТДЕЛНО НА ТЕЗИ ИЗБОРИ НИЕ ЩЕ ЗАГУБИМ НАЙ-МАЛКО 10 ПРОЦЕНТА ОТ ГЛАСОВЕТЕ НА ХОРАТА,  ГЛАСУВАЛИ ЗА НАЦИОНАЛНАТА ДЪРЖАВА И ЩЕ ДАДЕМ СЛУЖЕБНА ПОБЕДА НА СЛУГИТЕ НА ГЛОБАЛИСТИТЕ – ВСИЧКИ ТЕЗИ КОИТО УПРАВЛЯВАХА ДОСЕГА И КРЕПЯХА СТАТУКВОТО.

В ТОВА ЧИСЛО И ПСЕВДО ПАТРИОТИЧНИТЕ ПАРТИИ, КОИТО ВЛЯЗОХА В КОАЛИЦИЯ С УПРАВЛЯВАЩИТЕ И ПРОКАРВАХА ТЯХНАТА ПОЛИТИКА НА ГЕНОЦИТ И УБИЙСТВО НА БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ И БИЗНЕС.

НЕКА ЯСНО ДА КАЖЕМ:

ВМРО – НФСБ – АТАКА – ВОЛЯ – тези псевдо патриоти също като подкрепящи правителството играха на страната на ЗЛОТО           – Глобалистите

И  ПРОТИВ ИНТЕРЕСИТЕ НА НАЦИОНАЛНАТА ДЪРЖАВА И ИНДУСТРИЯ.

Единствената надежда сега е в малките извън парламентарни  партии !!!

Но техния глас ще бъде безвъзвратно загубен и разпилян ако играем всеки поотделно – ТАКА ЩЕ ПОДНЕСЕМ НА ТЕПСИЯ ПОБЕДАТА НА ГЛОБАЛИСТИТЕ – в случая на техните слуги – партиите на статуквото – тези цветя на злото, тези избуяли отровни плевели на демокрацията и глобалното зло !!!

Затова, скъпи приятели, съмишленици братя и сестри,

НИЕ НЯМАМЕ ДРУГ ШАНС И ДРУГ ПОЛЕЗЕН ХОД, ОСВЕН ДА ИГРАЕМ ЗАЕДНО НА ТЕЗИ ИЗБОРИ – В ТОЗИ СЪДБОВЕН МОМЕНТ НИЕ НЯМАМЕ ПРАВО НА ГРЕШКА – МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ ЧЕ НЯМА ДА ИМАМЕ СЛЕДВАЩ ШАНС.

НИЕ ПРОСТО СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ИГРАЕМ ЗАЕДНО В ТАЗИ СЪДБОВНА БИТКА – ЗА ДА НЕ БЪДЕ ИЗГУБЕН НИТО ЕДИН ГЛАС ЗА НАЦИОНАЛНАТА ДЪРЖАВА!!

НИЕ ПРОСТО СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ГО НАПРАВИМ !!

ИСТОРИЯТА НЯМА ДА НИ ПРОСТИ АКО СГРЕШИМ И

ПОПРАВИТЕЛЕН  НЯМА  ДА  ИМА  НАЕСЕН !!!

ЗАТОВА – ИМАМЕ САМО ЕДИН ПОЛЕЗЕН ХОД – НЕКА ВСИЧКИ МАЛКИ ИЗВЪНПАРЛАМЕНТАРНИ ПАРТИИ ЗАЕДНО ОСНОВЕМ НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ

И ДА СЕ ЯВИМ НА ТЕЗИ ИЗБОРИ ЗАЕДНО И ЕДИННИ !!!

САМО ТАКА ЩЕ УСПЕЕМ !!!

НЕКА НЕ ПОЗВОЛИМ ДА ЗАГУБИМ И ЕДИН ГЛАС ЗА НАЦИОНАЛНАТА ДЪРЖАВА !!!

НЕКА ЗАЕДНО ОБЯВИМ ВОЙНА НА ГЛОБАЛИСТКИЯ ЛАГЕР – В НЕГО СА ВСИЧКИ ПАРЛАМЕНТАРНО ПРЕДСТАВЕНИ ПАРТИИ НА СТАТУКВОТО – БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ – ВСИЧКИ ТЕ ЗАТВОРИХА БЪЛГАРИЯ, УБИХА БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ И БИЗНЕС И ПОЗВОЛИХА ДА СЕ НАСАДИ ПАНИКА И ИСТЕРИЯ КОИТО УБИВАТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

НИЕ СМЕ ЗА:

ЗА СИЛНА И МОГЪЩА НАЦИОНАЛНА ДЪРЖАВА !!!

ЗА СИЛНА НАЦИОНАЛНАТА ИНДУСТРИЯ !!!

ЗА СИЛНА НАЦИОНАЛНА АРМИЯ !!!

ЗА НОВО НАЦИОНАЛНО ВЪЗРАЖДАНЕ И ВЪЗХОД НА БЪЛГАРИЯ !!!

ПРОТИВ ГЛОБАЛИСТКОТО ДИГИТАЛНО РОБСТВО !!!

ПРОТИВ ГЛОБАЛИЗМА И НЕГОВИТЕ СЛУГИ И МЕСТНИ ИБРИКЧИИ !!!

ПРОТИВ ПРЕВРЪЩАНЕТО НИ В ДИГИТАЛНИ РОБИ И БЕЗМОЗЪЧНИ ОВЦЕ !!!

НЕКА ДА СЕ ОБЕДИНИМ ВСИЧКИ МАЛКИ ИЗВЪН ПАРЛАМЕНТАРНИ ПАРТИИ В      

ЕДИНЕН  НАЦИОНАЛЕН  ФРОНТ                              

И ДА НАНЕСЕМ НА ТЕЗИ ИЗБОРИ СЪКРУШИТЕЛЕН УДАР           НА ГЛОБАЛИЗМА, НА ГЛОБАЛИСТИТЕ И ТЕХНИТЕ СЛУГИ.

НЕКА КЪМ НАШИЯ НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ СЕ ПРИСЪЕДИНЯТ И ВСИЧКИ НЕПРИМИРИМИ БЪЛГАРИ, ВСИЧКИ ИЗЯВЕНИ ЛИЧНОСТИ, ВСИЧКИ СМЕЛИ И НЕПРИМИРИМИ ЖУРНАЛИСТИ И ОБЩЕСТВЕНИЦИ ИЗВЪН МЕЙНСТРИЙМА,  ВСИЧКИ,  КОИТО СА СЕ СЪБУДИЛИ И КОИТО ЕЖЕДНЕВНО ВОЮВАТ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НА СТРАНАТА НА НАЦИОНАЛНАТА ДЪРЖАВА.

ВСИЧКИ, КОИТО ПУБЛИКУВАТ СВОИТЕ КРИТИЧНИ ПОСТОВЕ И МНЕНИЯ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ И РАЗОБЛИЧАВАТ ПЪКЛЕНИТЕ ПЛАНОВЕ НА ГЛОБАЛИСТИТЕ –  ИЗРОДИ И ПСИХОПАТИ И ТЕХНИТЕ МЕСТНИ СЛУГИ И ИБРИКЧИИ.

САМО ЗАЕДНО ЩЕ УСПЕЕМ !!!                                       СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА !!!

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!!                                                                           ДА ЖИВЕЕ НАЦИОНАЛНАТА ДЪРЖАВА !!!

 

Георги Георгиев – Готи – Председател на ПП БНО

www.dev.midasmarketing-group.bg/bnobg