Съобщение от партия БНО

СЪОБЩЕНИЕ ОТ ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ

«БЪЛГАСКО НАЦИОНАЛНО ОБЕДИНЕНИЕ»

НАЦИОНАЛЕН СБОР ЗА СЪПРОТИВА «СВЕТИ ГЕОРГИ ПОБЕДОНОСЕЦ»

НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ «КРУМОВИ ЗАКОНИ»

БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ ЩЕ ВЛЕЗНЕМ В ПАРЛАМЕНТА ИЛИ НЕ СЪОБЩАВАМЕ НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ РОДИТЕЛИ! УВЕДОМЯВАМЕ ВИ ЧЕ ЩЕ ТЪРСИМ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ ЗА ВСЕКИ ЕДИН РОДИТЕЛ ПО ОТДЕЛНО КОЙТО Е ДАЛ РАЗРЕШЕНИЕ ДЕТЕТО МУ ДА БЪДЕ ВАКСИНИРАНО!

ТЪЙ КАТО ДОРИ И ДА ИМА РИСК ЕДИН МЕДИЦИНСКИ ПРЕПАРАТ 0,000000000001 % ЗА ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО НА ДЕЦАТА НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ПОДЛАГА ДЕЦАТА НА БИОЛОГИЧЕН ЕКСПЕРИМЕНТ! ЗА НАС ВСЯКО ПОДЛАГАНЕ НА ДЕТЕ НА КАКЪВТО И ДА БИЛО ЕКСПЕРИМЕНТ ЧРЕЗ БЛИЗАЛКА БИЛО ТО ПСР ИЛИ АНТИГЕНЕН ТЕСТ КАКТО И ЧРЕЗ ПРЕПАРАТ НАБЕДЕН ЗА ВАКСИНА ПРЕДВИД ПРИ ФАКТА ЧЕ НЕ Е ЯСЕН ХИМИЧНИЯ, БИОЛОГИЧНИЯ И ТЕХНОЛОГИЧЕН СЪСТАВ НА ТЕЗИ ПРЕПАРАТИ ЩЕ СЧИТАМЕ ЗА ОПИТ ЗА УБИЙСТВО, А В КОНКРЕТНИЯ СЛУЧАЙ АКО ДЕТЕТО Е ПОЧИНАЛО ОТ ВАКСИНА Е УБИЙСТВО.

НЯМА КАК ДА СЕ ОТЪРВЕТЕ КАТО КАЖЕТЕ ЧЕ НА ВАС МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ВИ НАРЕДИ ЗАЩОТО В ИНТЕРНЕТ ИМА ДОСТАТЪЧНО ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТОВА И ВИЕ ПРЕДИ ДА ВЗЕМЕТЕ РЕШЕНИЕ ДА ПОДЛОЖИТЕ ДЕТЕТО СИ НА ТОЗИ ЕКСПЕРИМЕНТ СТЕ БИЛИ ДЛЪЖНИ ДА ПРОУЧИТЕ ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИЯ ВЪВ ВРЪЗКА ТЕЗИ ПРЕПАРАТИ НАБЕДЕНИ ЗА ВАКСИНИ.

СЪЩО ТАКА ВИ УВЕДОМЯВАМЕ, ЧЕ СПОРЕД НЮРНБЕРГСКИЯ КОДЕКС НЕ Е ВИНОВЕН САМО ОНИЯ КОЙТО НАРЕЖДА, НО Е ВИНОВЕН И ТОЗИ КОЙТО ИЗПЪЛНЯВА ПРЕСТЪПНИ НАРЕЖДАНИЯ, А ТУК НЕ СЕ ОТНАСЯ САМО ЗА РОДИТЕЛИТЕ, НО И ЗА ЦЯЛАТА ИЗПЪЛНИТЕЛНА ВЛАСТ, МЕДИЦИ, ПОЛИЦИЯ, ПРОКУРАТУРА И СЪД.

ВАШИТЕ ДЕЦА НЕ СА САМО ВАШИ ДЕЦА, А ТОВА Е БЪДЕЩИЯ НАРОД НА БЪЛГАРИЯ И ВСЕКИ КОЙТО Е СЪУЧАСТНИК ИЗВЪРШВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ РЕПУБЛИКАТА.