Гласувайте за партия БНО, за да им объркаме сметките и направим наказателен вот

Хората не искат да участват в избори, защото последните години изгубиха доверие в политиците, който обслужват всякакви чужди интереси и забравиха за суверена.

Факта, че последните месеци надминахме всички европейски държави по цени и скъпотия показва колко слаба и безпомощна е държавата, че няма органи за контрол и кой граби отрудените хора.

БНО е партия на българите, не дошлите от запад юпита, а на тези който за 30 години изкараха на плещите си прехода. Нашите политики са насочени към това което интересува българина –

да не растят безпочвено цените на електро енергия, след като България е 3 по големина износител на енергия.

Не може да се оправдаваме с войната, че растат цените на олио и хляб при условие, че България е житница и изнася огромни количества. Спекулата с войната и от леви и от десни е в ощърб на българина. Не може военните заводи да се обогатяват изнасяйки военни боеприпаси, а от парламента да се правят на божи кравички, че нищо не става.

Последните години  управляващите задлъжняха държавата, като взеха кредити,  кредити които бъдещи поколения ще изплащат, за да обогатят сектори в икономиката който правят свръхпечалба.

Крайно време е да се базираме на историята, когато България е била трета сила по големина и по мощ в Европа, как е могъл Крум да създаде закони, които да се спазват и носят просперитет и могъщество на България

Партия БНО е за спазване на законите.

Да се поставят на дневен ред реалните щения на българското население, не да гледаме на изток или на запад.

Една силна държава и сплотен народ са желан съюзник – икономически, политически и военен, независимо от големината на държавата и крайно време е да спрем да казваме, че страната ни е малка, нито е малка, нито е бедна, тя е единствената в Европа устояла името си и може да бъде такава.

Ако на първо място се поставят националните интереси, които вълнуват всеки българин,

а те са образование, развитие на национална икономика – защита на българския производител, туризъм, култура и най-важният демографски проблем.

Как може държави като Йордания да приемат един милион бежанци, които веднага почват да учат и работят, а в България приемаме бежанци курортисти.

Националната ни сигурност е болезнен въпрос и не опира до това кой е главен прокурор, а че постоянно служителите на реда са тези, който погазват закона вместо да го защитават

Нашата партия слага на начален план проблемите на обикновения българин  и гласоподавател

важното е да даде точния вот на точната партия. На честни политици, а не стари муцуни или внесени от чужбина юпита, защото от неговият глас зависи дали ще имаме поредния тюрлю-гювеч в парламента, който не ковът закони, а политиканстват.

България може да бъде силиконова долина за добър бизнес, селата може да си върнат младите хора и да развиват селско стопанство и туризъм.

Можем да приберем младите хора, като ги субсидираме и има добра социална политика за подпомагане на малък и среден бизнес, това може да задържи и върне хората.

а не да скитат немили недраги по чужбина, където винаги ще бъдат неоценени, слабо платени, игнорирани и гастербайтери.

Важно е в парламента да влязат не политици облечени в партийни билети, а интелигентни и отговорни българи, които милеят за народа и страната си, които да ползват трибуната не за политическа агитация, а за създаване на действаща и ефективна политика във всички сфери.

За обикновения човек не е важно дали ще разрушим един паметник, а дали ще съградим пътища, който ще ни свързват и ще развиват туризма, ще привлекат инвеститори.

Обединението прави силата.

Важно е да се обединим да им объркаме сметките и направим наказателен вот с Бюлетина номер 7, време е за Българско национално обединение.

Етикети: