Николай Марков е против приемането на Бежанци емигранти

20 000 евро на бежанска глава от Европа! Това е цената, която е договорила „Сглобката“, за предателството срещу род и Родина. Умножете това число по 15 000 – 30 000 глави на бежанци, които предстои да прекарат тук. Какво се получава, а? Тези пари ще бъдат ограбени, бъдете сигурни. А след това ще започнем ние да плащаме последствията. С кръв! Това е ала-балата с брюкселските крадци. Другите бандити. За 20 000 хиляди Евро и майките си ще ви сложат в леглата! Такива гадове са.

Утре започва от днес. Вратите на държавата се отвориха широко и за мигранти. За мен – напълно очаквано. Реакция нямаше!!! Всеки се е забил в своето и копае към дъното. Полетите с мигранти ще продължат денонощно през следващите месеци. И рано или късно проблема ще почука и на вашата врата. Не се съмнявайте! А там някъде ще бъдете сами с вашия проблем, който се роди днес. От безумие! Бъдете живи и здрави.

Мигрантите, афганци и сирийци с голям боен опит не идват в България, за да работят. Осъзнайте го! Те са изпратени, за да създават проблеми, които да запалят държавата отвътре. Срещу тази екстра, партиите в сглобката получават милиарди. В нито една държава в ЕС военнизираните мигранти не са направили нищо добро. Изнасилват, крадат, убиват и палят – срещу много пари по няколко направления. Това е. Острата обществена реакция е задължителна. Реагирайте!