От кой зависи нашето бъдеще. Обединени с вас

Уважаеми дами и господа

Братя и сестри

На прага сме на важни избори за България, от който зависи не само нашето общо бъдеще, но и бъдещето на нашите деца.

На прага сме на глобално противопоставяне между запада и изтока, от което губещи сме само ние.

От една страна ми казват, че сме част от Велика Европа, а се държат с нас като с доведено дете.

Прието от съжаление. От друга страна скъсахме с изтока с нашето минало, добро или лошо, но наше.

Много от нас се чудят на кое да се доверят?

Кое ще е най-доброто за България. Много от политиците говорят за демокрация, но какво ни даде тя? Не управление на народа, защото етимологията на тази дума произлиза от думите демос – народ и кратос – управлявам.

Демокрацията ни доведе до анархия, мафия, престъпност, корупция, наркотици, гейове, еднополови бракове. Да бъдеш честeН сега в момента е равносилно да си глупак, а да си престъпник, означава да си герой. Да се изразиш, че си Геи, означава да си над всички останали. Едва ли не, че си суперчовек, модерен, да се проповядва джендър идеологията значи ти си Европеец.

Тук искам да попитам всички нас, къде останаха всички наши ценности, който ни запазиха през вековете, по време на робство, къде е истинският морал?

Къде е вярата ни?

Нима забравихме изконното право за развитие, което е в основата на най-важното нещо за един народ и държава, а иченно – вяра, дом, семейство и държава.

Много говорят, че бъдещето е в глобализма, но какво ще ни отредят в това глобално мнозинство, което ние ще сме една мъничка потребителска прашинка, в което ние няма да имаме право на мнение. Това което говорят за равнопоставеност са само приказки, силните държави определят дневният ред, затова мислете за кого ще дадете своят глас.

Времето е сега, когато всеки един от вас трябва да вземе решение – БНО

Георги Георгиев – председател на партия Българско национално обединение