Позиции

 Нека разкъсаме политическите окови и заживеем свободно и достойно…

БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА БЪДЕ ОАЗИС, САМО АКО:

 • ПРЕКРАТИМ И ПРЕДОГОВОРИМ ВСИЧКИ КОНЦЕСИОННИ ДОГОВОРИ
 • ПОДПОМОГНЕМ НА МАЛКИЯ И СРЕДЕН БИСНЕС – ИКОНОМИЧЕСКИ ПРОСПЕРИТЕТ
 • ВЪЗРОДИМ БЪЛГАРСКОТО СЕЛО И ТУРИЗМА
 • ПРИВЛЕЧЕМ ОБРАТНО БЪЛГАРИТЕ ЗАД ГРАНИЦА
 • ДЪРЖАВНО УЧАСТИЕ И КОНТРОЛ НА КЛЮЧОВИ И СТРАТЕГИЧЕСКИ ОТРАСЛИ С НАЦИОНАЛНО ЗНАЧЕНИЕ

1.      За духовен подем и възраждане на българската култура

 

2.      Обединение около ценностите на българската идентичност

 

3.       Възпитание на самочувствие в децата за род, народ и родина

 

4.        Създаване на гвардия за самозащита и обществена сигурност

 

5.        Приятелство с народи уважаващи българския суверенитет

 

6.     .  «Здравници» за чиста храна и здравословен начин на живот

 

7.       Възстановяване на биосферата за биодинамично земеделие

 

8.         Възраждане на българската кооперация в условията на 21 век

 

9.         За модерна селска община като основа за устойчиво развитие

 

10.      Стимулиране на предпиемчивия български дух и творчество

 

КОГАТО БЪЛГАРСКИЯ ГРАЖДАНИН СЕ СБЛЪСКА С НОВА                 И НЕПОЗНАТА ДОСЕГА ПОЛИТИЧЕСКА ФОРМАЦИЯ,                    ТОЙ ЗАПОЧВА ДА СИ ЗАДАВА РЕД ВЪПРОСИ.

С ТАЗИ БРОШУРА ЩЕ СЕ ОПИТАМЕ ДА ОТГОВОРИМ НА ВСИЧКИ ВАШИ ВЪПРОСИ, КОИТО МОЖЕ ДА ВЪЗНИКНАТ ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН ОТ ВАС И ЩЕ СЕ ОПИТАМЕ ДА ВИ УБЕДИМ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИТЕ КЪМ БНО.

––––––––––––––––––––––––––

ВСЕКИ ЕДИН БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН ИМА СВОИТЕ УБЕЖДЕНИЯ И СЕ ПРИСЪЕДИНЯВА КЪМ ПАРТИЯТА,             КОЯТО СЕ ПРИПОКРИВА С НАЙ-ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ НЕГОВИТЕ УБЕЖДЕНИЯ И ОТГОВАРЯ НА ПОВЕЧЕТО МУ ОСНОВНИ ВИЖДАНИЯ ПО ГЛАВНИТЕ И СЪЩЕСТВЕНИ ВЪПРОСИ.

–––––––––––––––––––-

АКО НЯМА ТАКАВА ПАРТИЯ, КОЯТО ДА ОТГОВАРЯ НА НЕГОВИТЕ ВИЖДАНИЯ, БЪЛГАРСКИЯ ГРАЖДАНИН СТОИ ИЗВЪН ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ, НАБЛЮДАВА ОТСТРАНИ             И НЕ СЕ ВКЛЮЧВА, ЗАЩОТО НЕ ХАРЕСВА НИКОЙ ПОЛИТИК И ПОЛИТИЧЕСКА ФОРМАЦИЯ И НИКОЙ НЕ МУ ИМПОНИРА.                                                                                               КАКТО СЕ КАЗВА БЪЛГАРСКИЯ ГРАЖДАНИН Е „ПАС”.

МРАЗИ ВСИЧКИ – НЯКОИ ПОВЕЧЕ, ДРУГИ ПО-МАЛКО,            НО В КРАЯ НА КРАИЩАТА ЗА НЕГО ВСИЧКИ СА ВРЕДНИ.

ДНЕС НАД 50% ОТ БЪЛГАРИТЕ НЕ ГЛАСУВАТ И СА „ПАС”.

КАКВО ОЗНАЧАВА ТОВА ??? – САМО ЕДНО – ЧЕ НЕ СЕ Е ПОЯВИЛА ПАРТИЯТА, КОЯТО ЩЕ ГРАБНЕ ДУШИТЕ И СЪРЦАТА НА ХОРАТА, ЧЕ НЕ СА СЕ ПОЯВИЛИ ВОДАЧИТЕ КОИТО ИМПОНИРАТ НА ХОРАТА И ЩЕ ВДЪХНОВЯТ БЪЛГАРСКИЯ ГРАЖДАНИН, ЧЕ ИМЕННО ТЕ СА ВОДАЧИТЕ, КОИТО ЩЕ ИЗВЕДАТ БЪЛГАРИЯ КЪМ НОВ ВЪЗХОД И ВЪЗРАЖДАНЕ!

–––––––––––––

ЗА ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ ДАДЕНА ПОЛИТИЧЕСКА ФОРМАЦИЯ И ДА ПОСВЕТИ ЖИВОТА И ДЕЛОТО СИ НА НЕЯ, БЪЛГАРСКИЯ ГРАЖДАНИН ТРЯБВА ДА СИ ОТГОВОРИ НА МНОГО ВЪПРОСИ, КОИТО СИ ЗАДАВА САМ НА СЕБЕ СИ.

–––––––––––––––-

С ТАЗИ БРОШУРА ЩЕ СЕ ОПИТАМЕ ДА ОТГОВОРИМ НА ВЪПРОСИТЕ КОИТО ЩЕ СИ ЗАДАДЕТЕ САМИ НА СЕБЕ СИ А СЪЩО ТАКА И НА НАС.

ЕТО ЧАСТ ОТ ВЪПРОСИТЕ КОИТО ВСЕКИ ОТ ВАС ЩЕ СИ ЗАДАДЕ И ЕТО И ОТГОВОРИТЕ НА ВАШИТЕ ВЪПРОСИ, КОИТО НИЕ ЩЕ ВИ ДАДЕМ:

––––––––––––

КАКВА ПАРТИЯ Е БНО?                                                                     КЪДЕ Е ПОЗИЦИОНИРАНА В ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ? КАКВО ЖЕЛАЕ ДА ПОСТИГНЕ БНО ?                                                      ЗА КАКВО СЕ БОРИ БНО?                                                                      ЧИИ ИНТЕРЕСИ ЗАЩИТАВА БНО?                                                           НА КОГО СЛУЖИ БНО?                                                                      ПРОТИВ КОГО СЕ БОРИ БНО?                                                                 КОЙ Е ОСНОВНИЯ ВРАГ НА БНО?                                                      КОИ СА ПРИЯТЕЛИТЕ И СЪЮЗНИЦИТЕ НА БНО?                               БНО ИМА ИМА ЛИ ГОСПОДАР И БНО СЛУГА ЛИ Е НА НЯКОЙ И КОЙ Е ТОЗИ НЯКОЙ ?                                                                                                         КАК СИ ПРЕСТАВЯ БНО БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ?                   КАКЪВ Е МИРОГЛЕДА НА БНО?                                                   ПРОТИВ КОЙ МИРОГЛЕД СЕ БОРИ БНО?                                               ОТ КОЯ СТРАНА НА БАРИКАДАТА Е БНО?                                      КЪДЕ МИНАВА РАЗДЕЛИТЕЛНАТА ЛИНИЯ СПОРЕД БНО? КОИ СА ПРИЯТЕЛИТЕ НИ И КОИ СА ВРАГОВЕТЕ НА БНО?

НА ВСИЧКИ ТЕЗИ ВЪПРОСИ ЩЕ СЕ ОПИТАМЕ ДА ОТГОВОРИМ С ТАЗИ КОНЦЕПЦИЯ – ПРОГРАМА НА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ БНО.

 1. БНО Е НАЦИОНАЛНО – ПАТРИОТИЧНА ПАРТИЯ ЗАЩИТАВАЩА НАЦИОНАЛНО-ПАТРИОТИЧНИТЕ ЦЕННОСТИ И ТРАДИЦИИ, ВЪПЛАТЕНИ В НАЦИОНАЛНО-ПАТРИОТИЧНИЯ МИРОГЛЕД.                       БНО Е ПАРТИЯ ЗАЩИТАВАЩА ИНТЕРЕСИТЕ НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И НАЦИОНАЛНИЯ СУВЕРЕНИТЕТ.

 

 1. БНО Е СОЦИАЛНА ПАРТИЯ НА ТРУДЕЩИ СЕ НАРОД, ПАРТИЯ СЪС СИЛНА СОЦИАЛНА ПРОГРАМА, ЗАЩИТАВАЩА ИНТЕРЕСИТЕ НА ТРУДОВИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД.

 

 1. БНО Е НАЦИОНАЛНА И СОЦИАЛНА ПАРТИЯ ЕДНОВРЕМЕННО.

 

 1. БНО Е ЗА СИЛНА ДЪРЖАВА, СИЛНА АРМИЯ И СИЛНА ИНДУСТРИЯ.

 

 1. БНО Е ПАРТИЯТА НА ВОЕННАТА ИНДУСТРИЯ. БНО ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСИТА НА ОТБРАНИТЕЛНАТА ИНДУСТРИЯ И ВПК. БНО Е ПАРТИЯТА,  КОЯТО ЖЕЛАЕ ДА ОТНОВО ДА ИЗГРАДИ СИЛНА ВОЕННА ПРОМИШЛЕНОСТ, КАКВАТО ИМАХМЕ В МИНАЛОТО  – ВПК – ВОЕННО – ПРОМИШЛЕН КОМПЛЕКС.

 

 1. В ТОВА СИ КАЧЕСТВО БНО Е ПОЗИЦИОНИРАНА В ПАТРИОТИЧНО –НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКИЯ ЛАГЕР В ПОЛИТИЧЕСКОТО ПРОСТРАНСТВО.

 

 1. БНО Е ПАРТИЯ ЗАЩИТАВАЩА ПРАВАТА НА ТРУДЕЩИТЕ СЕ И БОРЕЩА СЕ ЗА ДОСТОЙНИ УСЛОВИЯ НА ТРУД И ДОСТОЕН ЖИВОТ.

 

 1. В ТОВА СИ КАЧЕСТВО БНО   Е ЕДНОВРЕМЕННО С ТОВА И В ЛЕВИЯ – СОЦИАЛИСТИЧЕКИЯ СПЕКТЪР НА ПОЛИТИЧЕСКОТО ПРОСТРАНСТВО.

 

 1. ЕДНОВРЕМЕННО С ТОВА БНО  СЕ ЯВЯВА И ЗАЩИТНИК НА НАЦИОНАЛНИЯ КАПИТАЛ И НАЦИОНАЛНАТА ИНДУСТРИЯ.

 

 1. В ТОВА СИ КАЧЕСТВО НА ЗАЩИТНИК НА НАЦИОНАЛНАТА ИНДУСТРИЯ БНО СЕ ПОЗИЦИОНИРА КАТО ПАРТИЯ ЗАЩИТАВАЩА ИНТЕРЕСА НА НАЦИОНАЛНИЯ КАПИТАЛ И ИНДУСТРИАЛЦИТЕ – ТОВА ПОЗИЦИОНИРА БНО И В ДЕСНИЯ СПЕКТЪР НА ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ – БНО Е ЕДНОВРЕМЕННО С ТОВА И ПАРТИЯ НА ИНДУСТРИАЛЦИТЕ.

 

 1. ТЪЙ КАТО БНО Е ЗА СИЛНА ДЪРЖАВА И СИЛНА АРМИЯ – ГАРАНТ ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА, БНО СЕ ПОЗИЦИОНИРА И КАТО ПАРТИЯ ЗАЩИТАВАЩА ИНТЕРЕСА НА АРМИЯТА И ВОЕННО – ПРОМИШЛЕНИЯ КОМПЛЕКС – ОТБРАНИТЕЛНАТА ИНДУСТРИЯ.

 

 1. БНО СЕ БОРИ ЗА ТОВА БЪЛГАРИЯ ДА ПРОДЪЛЖИ ДА СЪЩЕСТВУВА НА КАРТАТА НА СВЕТА, ДА БЪДЕ СИЛНА, УВАЖАВАНА И МОДЕРНА ДЪРЖАВА СЪС СИЛЕН ЗДРАВ И УВЕРЕН В БЪДЕЩЕТО СИ НАРОД, КОЕТО ОЗНАЧАВА ЧЕ БНО Е ПАРТИЯ НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД.

 

 1. БНО ИЗРАЗЯВА И ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСИТЕ НА РАЗЛИЧНИ ЧАСТИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЕДНОВРЕМЕННО – БНО Е ПАРТИЯ НА ТРУДА И КАПИТАЛА – ПАРТИЯ НА НАЦИОНАЛНИЯ ТРУД И НАЦИОНАЛНИЯ КАПИТАЛ, КОИТО ТРЯБВА ДА РАБОТЯТ ЗАЕДНО И В СИНХРОН В ИМЕТО НА ВЪЗРАЖДАНЕТО НА ОТЕЧЕСТВОТО.

 

 1. БНО Е ПАРТИЯ НА НА ИНДУСТРИЯТА И АРМИЯТА, НА ГРАДА И СЕЛОТО, НА МЛАДИТЕ И СТАРИТЕ.   

 

 1. ЗА БНО НЯМА ОСИ НА РАЗДЕЛЕНИЕ – НЯМА ЛЯВО И НЯМА ДЯСНО – ИМА САМО ИНТЕРЕСА НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

 

 1. СЛЕД КАТО БНО Е ПОЗИЦИОНИРАНА В ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ И В ЛЯВО И В ДЯСНО ЕДНОВРЕМЕННО – ПОНЯТИЯ ИЗПРАЗНЕНИ ОТ СЪДЪРЖАНИЕ КЪМ ДНЕШНА ДАТА – ОБСТАНОВКА НА ТОТАЛНА ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА – ТО БНО Е ЕСТЕСТВЕНО ДА ИМА И ВРАГОВЕ.

 

 1. КОИ СА НАШИТЕ ВРАГОВЕ? КОЙ Е ОСНОВНИЯ ВРАГ НА БНО ?

 

НА ПЪРВО МЯСТО НАШ ОСНОВЕН ВРАГ Е СВЕТОВНАТА ФИНАНСОВО – ПОЛИТИЧЕСКА ОЛИГАРХИЯ, КОЯТО ВОЮВА С НАЦИОНАЛНИТЕ ИКОНОМИКИ И ИНДУСТРИИ И С ИНСТРУМЕНТИТЕ НА МОДЕРНИТЕ ТЕХНОЛОГИИ СЕ ОПИТВА ДА ГИ ПОДЧИНИ, ЛИКВИДИРА, ПОСТАВИ НА КОЛЕНЕ И ИЗКУПИ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ.

 

 1. НАСТОЯЩАТА БЕЗПРЕЦЕДЕНТНА ЗДРАВНА, ПОЛИТИЧЕСКА И СОЦИАЛНА КРИЗА Е ПРЕДИЗВИКАНА ОТ ПУСКАНЕТО НА КОРОНА ВИРУСА ОТ СЪЩИТЕ ТЕЗИ КРЪГОВЕ – НАШИЯТ ОСНОВЕН ВРАГ, КОЙТО ЦЕЛИ ДА ЛИКВИДИРА НАЦИОНАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ, НАЦИОНАЛНИТЕ ИКОНОМИКИ И ИНДУСТРИИ, КАТО НОСИТЕЛИ НА ПОСЛЕДНИТЕ КЪСЧЕТА НА НАЦИОНАЛНИЯ СУВЕРЕНИТЕТ.

 

 1. СЛЕДОВАТЕЛНО ТЕЗИ КРЪГОВЕ – ДЪЛБОКАТА ДЪРЖАВА – СВЕТОВНОТО ПРАВИТЕЛСТВО – МУЛТИНАЦИОНАЛНАТА ФИНАНСОВА ОЛИГАРХИЯ – ТАЗИ ШАЙКА ОТ СВЕТОВНИ ЗАГОВОРНИЦИ И БАНДИТИ Е ОСНОВНИЯ ВРАГ НА БНО И НА БЪЛГАРИЯ.

 

 1. БНО РАЗПОЗНАВА КАТО СВОЙ ОСНОВЕН ВРАГ И ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД СВЕТОВНАТА ФИНАНСОВА ОЛИГАРХИЯ                            И НЕЙНИТЕ ИНСТРУМЕНТИ ЗА ВЛИЯНИЕ – ПРОДАЖНИТЕ СВЕТОВНИ И НАЦИОНАЛНИ МЕДИИ, СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ ПОДКРЕПЯЩИ ГЛОБАЛИЗМА, ИТ ГИГАНТИТЕ УЧАСТВАЩИ И ПОДСИГУРЯВАЩИ ТЕХНОЛОГИЧНО СВЕТОВНАТА КОНСПИРАЦИЯ, ФАРМАЦЕВТИЧНИТЕ КОРПОРАЦИИ, УЧАСТВАЩИ АКТИВНО И ПЕЧЕЛЕЩИ ОТ ЗАДКУЛИСНИТЕ ХОДОВЕ НА СВЕТОВНАТА ОЛИГАРХИЯ ПРОВЕЖДАЩА НАЙ-ГОЛЕМИЯ СВЕТОВЕН ЗАГОВОР СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО ДНЕС.

 

 1. БНО РАЗПОЗНАВА КАТО СВОЙ ОСНОВЕН ВРАГ ГЛОБАЛИЗМА И ПОЛИТИЧЕСКИТЕ СУБЕКТИ ПРОКАРВАЩИ ИНТЕРЕСА МУ, КОЙТО Е ДИАМЕТРАЛНО ПРОТИВОПОЛОЖЕН НА ИНТЕРЕСА НА БЪЛГАРИЯ.

 

 1. СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ В МОМЕНТА Е ПОСТАВЕНО НА КАРТА – НАЦИЯТА СЕ ТОПИ И ИЗЧЕЗВА, ОБСТАНОВКАТА С КОРОНА ВИРУСА ДОКАРА НЕЩАТА ДО КРАЙНОСТ – ПО-СЛАБИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА НАСЕЛЕНИЕТО – ХРОНИЧНО БОЛНИТЕ, ФИЗИЧЕСКИ СЛАБИТЕ И ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА ЗАГИВАТ ВСЛЕДСТВИЕ НА ТАЗИ СВЕТОВНА КОНСПИРАЦИЯ, ТО БНО СМЯТА ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е В СЪСТОЯНИЕ НА ВОЙНА НА ЖИВОТ И СМЪРТ.

 

 1. СВЕТОВНАТА ФИНАНСОВА ОЛИГАРХИЯ, КОЯТО СЕ ОКАЗА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДОБРЕ ОРГАНИЗИРАНА И СИЛНА НИ ОБЯВИ ВОЙНА ОБЯВИ ВОЙНА НА ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО И СЕ ОПИТВА ДА ПРЕВЪРНЕ ХОРАТА В РОБИ, ОБЯВИ В ТОВА ЧИСЛО И ВОЙНА НА БЪЛГАРИЯ И НА НАШАТА НАЦИЯ И НА БНО.

 

 1. ЕТО ЗАТОВА БНО СЧИТА ЧЕ СВЕТОВНАТА ФИНАНСОВА ОЛИГАРХИЯ И СВЕТОВНАТА ШАЙКА БАНДИТИ НИ ОБЯВИ ВОЙНА И НИЕ СЕ НАМИРАМЕ В СЪСТОЯНИЕ НА ВОЙНА И ИМЕННО ТЕ СА НАШИ НАЙ-ГОЛЯМ И ОСНОВЕН ВРАГ.

 

 1. БНО ПРИЕМА НЕЩАТА ТАКИВА КАКВИТО СА – ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТРАГИЧНИ ЗА НАШАТА ИЗЧЕЗВАЩА НАЦИЯ И СЛАБА ДЪРЖАВА И Е ТВЪРДО РЕШЕНА ДА ВОДИ ВОЙНАТА СЪС СВЕТОВНАТА ОЛИГАРХИЯ ДО ОКОНЧАТЕЛНА ПОБЕДА НА НАЦИОНАЛНАТА ДЪРЖАВА.

 

 1. БНО Е ЗА ВЪНШНА ПОЛИТИКА ОТСТОЯВАЩА НАЦИОНАЛНИЯ СУВЕРЕНИТЕТ И ОТСТОЯВАЩА ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ НА ВСЯКА ЦЕНА. В ТОЗИ КОНТЕКСТ БНО Е ЗА ГЪВКАВА МНОГОПОЛЮСНА ВЪНШНА ПОЛИТИКА БЕЗ ОБВЪРЗВАНЕ С НЕИЗГОДНИ СЪЮЗНИЦИ, ЗАЩИТАВАЩИ ТЕХНИТЕ ИНТЕРЕСИ ЗА СМЕТКА НА НАШИТЕ ТАКИВА.

 

 1. В ТОЗИ КОНТЕКСТ – БНО Е ЗА РЕАЛИСТИЧНА И ПРАГМАТИЧНА ПОЛИТИКА В ТРАДИЦИИТЕ НА ЕВРОПЕЙСКАТА ПОЛИТИКА – Т.НАР. РЕАЛ ПОЛИТИК – НЯМА ВЕЧНИ ВРАГОВЕ И ВЕЧНИ СЪЮЗНИЦИ – ИМА САМО ВЕЧНИ ИНТЕРЕСИ.  ЗА БНО НАЦИОНАЛНИЯ ИНТЕРЕС Е ПРЕДИ ВСИЧКО И Е ВЕЧЕН И ВСИЧКИ СРЕДСТВА ОПРАВДАВАТ ЦЕЛТА.

 

 1. БНО Е ЗА ОБЕДИНЕНИЕ НА НАЙ-ДОБРОТО ОТ ВСИЧКИ ЕПОХИ – НА СОЦИАЛИЗМА И КАПИТАЛИЗМА В ИМЕТО НА ПРОСПЕРИТЕТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

 

В ТОЗИ КОНТЕКСТ, БНО Е ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПРИДОБИВКИТЕ НА СОЦИАЛНАТА ДЪРЖАВА ОТ ЕПОХАТА НА СОЦИАЛИЗМА – ДОСТЪПНО И БЕЗПЛАТНО БАЗОВО ОБРАЗОВАНИЕ И ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ЗА ВСИЧКИ, СЪЧЕТАНО С ПРИДОБИВКИТЕ НА КАПИТАЛИЗМА – ЕЛИТНИ И ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ПЛАТЕНИ УСЛУГИ В ОБРАЗОВАНИЕТО И ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО – СЪЧЕТАНИЕ НА НАЙ-ДОБРОТО ОТ ДВАТА МОДЕЛА – СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯ И КАПИТАЛИСТИЧЕСКИЯ.

 

 1. БНО Е ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ ВЪВ ВСИЧКО И ЗА ВСИЧКИ.

 

 1. БНО СЧИТА ЗА СВОИ СЪМИШЛЕНИЦИ И ЕСТЕСТВЕНИ СЪЮЗНИЦИ ВСИЧКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ И ФОРМАЦИИ, КОИТО ЗАСТАВАТ НА СТРАНАТА НА НАЦИОНАЛНО-ПАТРИОТИЧНИЯ МИРОГЛЕД, НЕЗАВИСИМО ДАЛИ СА ЛЕВИ, ДЕСНИ ИЛИ ЦЕНТРИСТКИ.

 

 1. БНО СЧИТА ЗА СВОИ ВРАГОВЕ ВСИЧКИ ПАРТИИ И ФОРМАЦИИ КОИТО ЗАСТАВАТ НА СТРАНАТА НА ГЛОБАЛИСТИЧНИЯТ МИРОГЛЕД.

 

 1. ЗА БНО „ТЪНКАТА ЧЕРВЕНА ЛИНИЯ” – РАЗДЕЛИТЕЛНАТА ЛИНИЯ МЕЖУ ВРАГОВЕТЕ И ПРИТЕЛИТЕ МИНАВА ТОЧНО ТУК – ТОВА Е ЛИНИЯТА , КОЯТО РАЗДЕЛЯ ДВАТА МИРОГЛЕДА – НАЦИОНАЛНИЯ И ГЛОБАЛИСТИЧНИЯ.

 

 1. ЗА БНО НЕ МОЖЕ ДА ИМА МИРНО СЪВМЕСТНО СЪЩЕСТВУВАНЕ МЕЖДУ ДВАТА МИРОГЛЕДА И ЕДИНИЯ ТРЯБВА ДА УНИЩОЖИ ДРУГИЯ. В ТОЗИ СМИСЪЛ ЗА ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ДВАТА МИРОГЛЕДА НЕ МОЖЕ ДА ИМА КОМПРОМИС, НЕ МОЖЕ ДА ИМА И ПЪТ НАЗАД – БИТКАТА НА ДВАТА МИРОГЛЕДА ТРЯБВА ДА ДОВЕДЕ ДО ПЪЛНОТО УНИЩОЖЕНИЕ НА ЕДИНИЯ МИРОГЛЕД.

 

 1. БНО ВЪЗПРИЕМА ДНЕШНОТО ИСТОРИЧЕСКО СЪДЪРЖАНИЕ ТАКА: ИЛИ ГЛОБАЛИСТКИЯ МИРОГЛЕД ЩЕ УНИЩОЖИ НАПЪЛНО НАЦИОНАЛНИЯ МИРОГЛЕД И НАЦИОНАЛНАТА ДЪРЖАВА ИЛИ НАЦИОНАЛНИЯ МИРОГЛЕД ЩЕ УНИЩОЖИ НАПЪЛНО ГЛОБАЛИСТКИЯ МИРОГЛЕД – ТАЗИ БИТКА НА ЖИВОТ И СМЪРТ СЕ СЛУЧВА НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА ДНЕС – ТОВА Е ИСТОРИЧЕСКОТО СЪДЪРЖАНИЕ НА ДНЕШНАТА ЕПОХА И ВОЙНАТА НА ЖИВОТ И СМЪРТ МЕЖДУ ДВАТА МИРОГЛЕДА СЕ ВОДИ ДНЕС СЪС ВСИЧКИ СРЕДСТВА И ТЕХНОЛОГИИ.

 

 1. ЗА БНО ВИРУСА „КОВИД -19” Е ЕДИН ОТ ИНСТРУМЕНТИТЕ – НАЙ-СИЛНИЯ ИНСТРУМЕНТ В РЪЦЕТЕ НА ГЛОБАЛИСТКИЯ МИРОГЛЕД, С КОЙТО ТОЙ СЕ ОПИТВА ДА УНИЩОЖИ МИРОГЛЕДА НА НАЦИОНАЛНАТА ДЪРЖАВА И НЕГОВИТЕ НОСИТЕЛИ ФИЗИЧЕСКИ.

 

 1. ЗА БНО ВИРУСА „КОВИД 19” НЕ Е НИЩО ДРУГО ОСВЕН ПОСЛЕДНИЯ ИМ НАЙ-СИЛЕН КОЗ В БОРБАТА НА ГЛОБАЛНАТА ДЪРЖАВА СРЕЩ НАЦИОНАЛНИЯ МИРОГЛЕД, НАЦИОНАЛНИТЕ ИКОНОМИКИ И ИНДУСТРИИ И В КРАЙНА СМЕТКА СРЕЩУ НАРОДИТЕ И ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО.

 

 1. ПРЕДИ 30 ГОДИНИ БИТКАТА НА ЖИВОТ И СМЪРТ БЕШЕ ПАК МЕЖДУ ДВА ЛАГЕРА И ДВА МИРОГЛЕДА – ТОЗИ НА КАПИТАЛИЗМА И ТОЗИ НА СОЦИАЛИЗМА. КАПИТАЛИЗМА ПОБЕДИ И УНИЩОЖИ СОЦИАЛИЗМА.

 

 1. ДНЕС БИТКАТА ПАК Е МЕЖДУ ДВА ЛАГЕРА И ДВА МИРОГЕДА – НА НАЦИОНАЛИЗМА И НАЦИОНАЛНАТА ДЪРЖАВА И ТОЗИ НА ГЛОБАЛИЗМА И ОТНОВО БИТКАТА Е НА ЖИВОТ И СМЪРТ.

 

 1. БНО ТВЪРДО ЗАСТАВА ОТ СТРАНАТА НА БАРИКАДАТА КЪДЕТО Е НАЦИОНАЛНИЯ МИРОГЛЕД. В ТОЗИ СМИСЪЛ БНО НЕ МОЖЕ ДА Е СЛУГА НА НИКОЙ, БНО НЕ МОЖЕ ДА ИМА ГОСПОДАР ИЛИ ГОСПОДАРИ – ЯВНИ ИЛИ ТАЙНИ, БНО СЛУЖИ САМО И ЕДИНСТВЕНО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И НЕГОВИЯ НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС.

 

 1. БНО Е МЕЧ В РЪЦЕТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. МЕЧ С КОЙТО БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ТРЯБВА ДА ИЗВОЮВА СВОЯТА СВОБОДА. В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ НИ ЧАКА ОТНОВО ТЕЖКО РОБСТВО – ПО-ТЕЖКО ОТ ТУРСКОТО РОБСТВО – ТОЗИ ПЪТ ЩЕ БЪДЕ РОБСТВО НА ГЛОБАЛИСТКИЯ КАПИТАЛ – И ТО ВЕЧЕ ЗАПОЧНА – ВСИЧКИ НИЕ СМЕ СВИДЕТЕЛИ КАКВО СТАНА ЗА ПО-МАЛКО ОТ ГОДИНА.

 

 1. БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ИМА ДВА ПЪТЯ – ИЛИ ДА ВЗЕМЕ МЕЧА В РЪЦЕТЕ СИ И ДА ИЗВОЮВА ОТНОВО СВОЯТА СВОБОДА В БОРБА НА ЖИВОТ И СМЪРТ ИЛИ ДА ОСТАВИ НЯКОЙ ДА ИЗТРЪГНЕ МЕЧА ОТ РЪЦЕТЕ МУ И ДА ОТНЕМЕ ОТНОВО СВОБОДАТА МУ.

 

 1. БЪЛГАРИ – БНО Е ВАШИЯТ МЕЧ, МЕЧЪТ С КОЙТО ЩЕ ИЗВОЮВАТЕ ВАШАТА СВОБОДА. ОТ ВАС ЗАВИСИ ДАЛИ ЩЕ ИЗБЕРЕТЕ БНО, ДАЛИ ЩЕ ВЗЕМЕТЕ МЕЧА В РЪЦЕТЕ СИ И ЩЕ ВОЮВАТЕ С ТОЗИ МЕЧ ЗА ВАШАТА ЛИЧНА СВОБОДА И ЗА СВОБОДАТА НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ !!!

 

ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ – ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БНО

WWW.BNO-BG.COM